Over ons.

Diversiteit in het personeelsbestand bevordert het innovatieve vermogen van een organisatie en leidt tot creativiteit en duurzame prestatieverbetering

DIEMEN VAN GESTEL
AUTORITEIT IN DIVERSITEIT

Diemen & Van Gestel draagt vanuit deze missie en ervaring, sinds 1991, succesvol bij aan diversiteit in organisaties en de samenstelling en het functioneren van teams op het niveau van Raden van Bestuur, Directies, Management, Senior-professionals, Raden van Toezicht en Raden van Commissarissen.

Onze dienstverlening

  • Werving, Search & Selectie
  • Executive search
  • Zelfevaluatie RvT/ RvC
  • Masterclasses
  • Voorbereiding op toetsing door externe toezichthouders (bijvoorbeeld ‘fit- en propertoets’) Coaching
  • Talentontwikkeling en begeleiding van individu en team
  • Coaching / Loopbaanbegeleiding
  • Interim-management

Drs. Wilbert de Kroon

Directeur Diemen & Van Gestel Talentontwikkeling

Bestuursadviseur / coach / sparringpartner / regisseur van individuele-, team- en organisatieontwikkelingsprocessen. Meer dan 25 jaar organisatieadvies- en managementervaring. Docent aan hogeschool en universiteit................... Betrokken, gedreven, confronterend, humorvol.

0346 354 354

Drs. Monique Brummans

Directeur Diemen & Van Gestel Select

Strategisch gesprekspartner van bestuur en directie. Ruime ervaring in management- en organisatievraagstukken. Creatief; prikkelend en enthousiasmerend voor kandidaten en opdrachtgevers. Oog voor kansen en profileringsmogelijkheden. Groot netwerk. In 2001 is Monique door Ernst & Young en Universiteit Nyenrode uitgeroepen tot Entrepreneur of the Year.

0346 354 354

Nicole Rijff

Managementassistente
Nicole heeft ruime ervaring als managementassistente. Zij is binnen Diemen & Van Gestel verantwoordelijk voor algemeen inhoudelijke, administratieve en secretariële ondersteuning. Zij is de spil op kantoor voor directie, opdrachtgevers en kandidaten. Betrokken en gastvrij.
0346 354 354

Gedragscode

Wij volgen de sollicitatiecode van de NVP en hanteren bij coaching en loopbaanbegeleiding de gedragscode van de Nederlandse Orde van Beroepscoaches.

nobco2231nvp (1)Ooa (1)

Masterclass De Kunst Van Het Vragen Stellen

“Een absolute eye-opener. Waardevolle praktijkoefeningen.”

Frans Kevenaar, Vice voorzitter Raad van Toezicht Stichting Wijzer

 
 
Back to Top
MENU