Coaching & Loopbaanadvies.

'And as we let our own light shine,
we unconsciously give other people permission to do the same.
As we are liberated from our own fear,
our presence automatically liberates others'
Marianne Williamson

COACHING &
LOOPBAANADVIES

Wilt u een volgende stap maken in uw carrière? Bewust sturing geven aan uw loopbaan? Meer inzicht krijgen in u zelf, uw sterktes en zwaktes? Een betere balans vinden tussen werk en privé? Beter zichtbaar zijn, betere resultaten bereiken? Zelf de regisseur zijn over uw persoonlijke ontwikkeling?

Verandering begint met zelfkennis. Diemen & Van Gestel biedt u de begeleiding die u verder brengt in uw carrière en persoonlijk functioneren. Een ervaren loopbaanadviseur/coach helpt u nieuwe perspectieven te zien door het stellen van de juiste vragen, aandachtig luisteren, reflecteren en oplossingsrichtingen bieden, in de vorm van de volgende diensten:

Carrièreconsult

‘De thermometer in uw loopbaan’

In een carrièreconsult analyseren we waar u staat in uw loopbaan. Uw ambities worden onderzocht. Welke (soort) organisaties kunnen interessant voor u zijn? Hoe kunt u deze (nieuwe) markten benaderen?

Lees meer

Loopbaanadvies/-begeleiding

‘Het fundament voor en de kortste weg naar een volgende stap in uw carrière’.

U bent toe aan een nieuw baan. U heeft zich verder ontwikkeld en wilt een volgende stap in uw carrière zetten. Het kan ook zijn dat u hiertoe gedwongen wordt vanwege een reorganisatie, een onoplosbaar arbeidsconflict of anderszins.

Lees meer

Coaching

‘Ontwikkelen door spiegelen, verkennen en doen’

Coaching is er op gericht dat u met (nog) meer passie, effectiever en bewuster in uw werk en leven staat. Door coaching stimuleert u uw persoonlijke groei, door in de spiegel te kijken, te reflecteren op u zelf, uw zelfkennis te vergroten. U ontdekt de wegen naar verandering en kan zo uw doelen daadwerkelijk realiseren.

Lees meer

Congresorganisator

‘Wilbert de Kroon is een personal coach die je op zeer professionele en integere manier bijstaat. Hij helpt je op een nuchtere, realistische maar ook uitdagende manier naar jezelf te kijken. Zijn intelligente en creatieve vraagstelling zorgt ervoor dat je, samen met hem, tot een helder zelfbeeld komt.’

 
 

Diemen & Van Gestel hanteert bij coaching en loopbaanbegeleiding de
gedragscode van de Nederlandse Orde van Beroepscoaches

Nobco

Back to Top
MENU